Det er med glæde og fornøjelse, at Muslimsk Ungdom i Danmark kan annoncere, at vi d.21 april 2018 afholder en national uddannelsesmesse for unge muslimer.


Vi er stærke fortalere for, at ungdommen bør inspireres og motiveres. At løfte ambitionsniveauet, og hjælpe unge med at finde deres styrker, og blive en aktiv del af det danske samfund. For er man født og opvokset i Danmark, har man fået alle de nødvendige forudsætninger, til at forme sin succes, med Allahs vilje. Som muslimsk ungdomsorganisation, finder vi det derfor oplagt, at stille vores ressourcer og vores dygtige frivillige til rådighed, for at vejlede den kommende generation. Både internt i organisationen, og gennem vores netværk, har vi eksempler på muslimske mænd og kvinder, som har dygtiggjort sig indenfor deres fagområde, og som vil dele deres erfaringer og succeshistorier. Frivilligt, og uden anden kompensation end den hinsidige belønning, vil disse repræsentanter stå klar fra vidt forskellige studier, med vidt forskellige baggrunde, klar til at modtage jeres spørgsmål!


Vi ved fra profeten Muhammad (fred og velsignelser være med ham) at hånden der giver er bedre end hånden der modtager. At viden spiller en kæmpe rolle i at forme et sundt og stærkt individ, og at optimisme, selvsikkerhed og at finde ro i sig selv, er de rette redskaber, til at overkomme alle typer udfordringer. De største barriere, er de vi sætter for os selv.


Af den grund opfordrer vi enhver ung studerende, omend det er i folkeskolen eller gymnasiet, at deltage til årets uddannelsesmesse. Er du i tvivl om hvad man laver på kultur og sprogmødestudier, og hvad man reelt arbejder dagligt? Hvad laver man egentlig som jurist, eller som socialrådgiver? Handler det at være tandlæge om andet end bare tænder?


Disse spørgsmål, og meget mere, vil vi tilstræbe at besvare på dagen.


Vi har de frivillige med. Vi har repræsentanter. Vi har lokationen, og vi har glæden og fornøjelsen bragt med. Det eneste vi mangler, er unge nysgerrige sind, som er pakkede med spørgsmål og optimisme!
Vi håber i vil dele ordet, med enhver i tror vil finde interesse.


Vi glæder os utroligt meget til at se jer igen.
Nedenfor har vi nogle stemningsbilleder fra sidste år, hvor vi afholdte vores uddannelsesmesse i samme lokation.

De bedste hilsner


Event arbejdsgruppe, Muslimsk Ungdom i Danmark.

messe4
messe1
messe2
messe5
messe3