Youth By Night – Guard your heart by Majed Mahmoud


Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakaatuh


O you who have believed, avoid much [negative] assumption. Indeed, some assumption is sin. And do not spy or backbite each other. Would one of you like to eat the flesh of his brother when dead? You would detest it. And fear Allah ; indeed, Allah is Accepting of repentance and Merciful.


“Det er ikke for at bagtale, men…”


”Ej ikke for noget, men…”


”Han gør det sikkert bare for at…”


”Hver gang jeg møder hende skal hun altid give mig dræberblik”


Kære brødre og søstre
Kan I genkende tendenserne i ovenstående sætninger?


Det er et kendt udgangspunkt, at Allah subhaanahu wa ta’ala dømmer os ud fra vores handlinger og ikke for hvad vi passivt tænker. Men vidste du, at der er visse tilfælde, hvor Allah dømmer os ud fra vores tanker? Allah subhaanahu wa ta’ala siger i Quran, at vi skal undgå formodninger, idet visse formodninger er syndige


Bagtaleri, dårlige formodninger og nedladende adfærd er skadeligt og har fatale konsekvenser ikke kun for os selv og vores akhirah, men også på samfundsmæssigt plan.
Alle mennesker uden undtagelse kan risikere at falde i fælden, og ytre nogle dårlige ord, selvom vi ikke havde intentionen om at bagtale.

 

Det er med den største fornøjelse, at vi kan afsløre, at vi får besøg af ustadh Majed Mahmoud, som vil tale om dette emne. Ustadh er specialiseret i adab og har holdt en masse foredrag om lige netop dette emne.
Kom og vær med, når ustadh Majed Mahmoud vil give os nogle gode tips til at undgå at falde i shaytâns fælde, ved at bagtale og have formodninger om hinanden.

En god og ren personlighed starter i hjertet. Vær med og lær hvordan du renser dit hjerte for denne sygdom.

 

Dato: 15. december 2017

Tid: 1830-2100

Sted: Dortheavej 45, 2400 KBH NV

Wakf i den store moske

Pris: 50 kr.

Obs! Der vil være goodiebags til de første 25 betalte, så bestil din billet hellere i dag end i morgen.

 

Tilmelding sker HER