Islamhader

1. Højrenationalist Rasmus Paludan har i dag opnået, hvad han længe har arbejdet på; national opmærksomhed. Med dagens uroligheder har mange demonstranter desværre bidraget til den nationale dækning. Vi opfordrer derfor alle til at dæmpe urolighederne, da det ikke skader hans propaganda, men gavner den. Det skaber nyhedsdækning, som han aldrig havde fået på andre måder. Vi mener ikke, modstand i sig selv er forkert, da dette had kan blive en seriøs trussel, som skal stoppes. Der er dog mere effektive måder at vise utilfredshed på, og skabe en forandring.


2. Samtidigt skal der lyde en kritik af Københavns Politi. Alene i år har Politiet brugt mere end 6 millioner skattekroner på at indgå i dette cirkus. En ting er at tillade demonstrationerne, en anden er at tillade dem i områder, hvor konfliktoptrapning er uundgåelig. Vi forventer mere fra en politikreds, som har mange års erfaring med lignende situationer, og som bør gå forrest i at sikre ro og orden.


3. Til slut ser vi, at Rasmus Paludan, af alle mærkater i det danske sprog, bl.a. er blevet tilldelt “islamkritiker” af pressen. Med den titel bidrager pressen til blåstemplingen af, hvad der er soleklar had og racisme. Med en racismedom i baggagen, kan der ikke herske tvivl om Paludans motiver. Han er islamhader og ikke blot kritiker. Han prædiker had, og ved at kalde ham islamkritiker, legitimeres hadet som kritik.


Dækning


FB: https://www.facebook.com/munidadk/photos/a.498226753542435/2337344362963989/?type=3&theater


Twitter: https://twitter.com/munidadk/status/1117485690395209728


Instagram: https://www.instagram.com/p/BwPp7MjBB9N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1h2u9iyemn349


Snapchat: Følg os på “munidasnaps”


Sidst opdateret søndag d.14/4-2019