Kursuskataloget 2016/2017


OBS: DEADLINE FOR TILMELDING ER HERMED NÅET, OG VI MODTAGER DESVÆRRE IKKE FLERE TILMELDINGER. JAZAKUM ALLAHU KHAYR FOR DENNE GANG.

Viden, handling og broderskab.

Disse tre ord danner mottoet for hele arbejdet i Muslimsk Ungdom i Danmark.  Og i forsøget på at leve op til det store ansvar det er at sørge for viden, handling og broderskab iblandt vores unge, har Kursuscentret under Muslimsk Ungdom I Danmark fået fornøjelsen af at lancere kursuskataloget for undervisningen fra start 2017.

Indenfor det næste halvår tilbyder vi en række kurser for begyndere og øvede i kernedisciplinerne koran og arabisk. Alle kurserne udbydes på dansk og er især henvendt til unge muslimer i alderen 15-25 år.

Vi har lagt vægt på, at kurserne har kompetente undervisere, samtidig med at de respektive kurser tager højde for deltagernes forskellige niveauer. Nogle kurser vil være tilgængelige for alle, og andre vil der være begrænsede pladser, så det gælder om at få tilmeldt sig hurtigt, såfremt du ønsker at sikre dig en plads til det kommende års undervisning.

Dage og tidspunkter:

Søstre

Nooraniyah – mandag fra kl.17-19
Tajweed begynder – tirsdag fra 11-13
Tajweed øvede – tirsdag fra kl.17-19
Arabisk trin 1 – mandag fra kl.13-15
Arabisk trin 2- tirsdag 18:30-20:30

Brødre
Nooraniyah – søndag fra kl.10-12
Tajweed begynder – torsdag fra kl.17-19
Tajweed øvede – tirsdag fra kl.19-21
Arabisk trin 1 – torsdag fra kl.18-19
Arabisk trin 2 – mandag fra kl.18 – 20

Kurserne er sat til at starte fra d.2 januar 2017, så skynd dig at tilmelde dig og dele med venner og bekendte. Forneden har du et overblik over hvilke kurser du kan tilmelde dig. Når du har besluttet hvilken der passer til dig, skal du blot klikke på tilmeldingslinket foroven, og du vil sendes videre til vores tilmeldingsformular. Efter at have udfyldt formularen vil vi modtage henvendelsen, og du vil høre fra os snarest insha’Allah.

Bismillah! Det er en fornøjelse at have dig ombord. Forneden er et overblik over det samlede antal kurser vi tilbyder.

 

kursuskatalog-1 kursuskatalog-2 kursuskatalog-3

(Visited 5.702 times, 1 visits today)